The Bitter Tears of Petra von Kant – expoziție/dineu performativ

Îți rezervăm un loc la o cină intimă. Vei fi inclus într-un experiment senzorial intens, care surprinde lumea Petrei von Kant între proiecții imaginare și realitate, cu flashback-uri generate de evocarea unui trecut traumatic.
Personajele evoluează într-o atmosferă dominată de histrionism extrem, și de încărcătură homoerotică cu secvențe împinse până la limita violenței, care aruncă șase femei îndrăgostite într-un joc al lascivității și al sado-masochismului psihologic.
Într-un cadru claustrofobic, mic-burghez și kitsch, personajul Petra von Kant, cea care te-a invitat la acest banchet, îți va dezvălui obsesiile și nevoia ei insațiabilă de a-și celebra cu fast nefericirea și singurătatea.Performance-ul va reda progresiv seducția, manipularea, obsesia, narcisismul și candoarea Petrei, sub forma unor fotograme în mișcare, într-un sinopsis de tip „frame by frame”. În timp ce vei lua cina, vei putea VEDEA și vei putea AUZI ce se întâmplă în jurul tău, astfel încât vei deveni părtaș la intimitatea Petrei von Kant, prin mijlocirea senzorială a imaginii, gustului și sunetului.

Concept vizual și fotografii – Crina Prida
Concept performativ – Cătălin Bocîrnea, Crina Prida, Cristian Grosu

Personajele:
Petra von Kant – Elena Ivanca
Marlene – Cristian Grosu
Karin – Mara Miclea
Sidonie – Maria Mateaș
Gabrielle – Maria Pandrea
Mama – Elena Ivanca

Mulțumiri speciale:
Hairstyling – Luiza Mihăilă / MUA – Andrea Palko
Victor Lup – sunet și lumini / Micha Mendel- soundscape

Vernisajul va avea loc sub forma a patru cine performative, în datele de 6 și 7 noiembrie, la orele 18.00 și respectiv 20.00. Intrarea la cele patru evenimente se va face exclusiv pe bază de invitație, în limita a 12 persoane per eveniment
Accesul pentru public și presă va fi posibil în data de 7 noiembrie între orele 15 – 17.30, și apoi în 8 și 9 noiembrie, în intervalul de funcționare a spațiului expozițional “The Cosmic House”. Vă rugăm să respectați măsurile sanitare în vigoare, respectiv certificat verde sau dovada unui test PCR. Masca de protecție este obligatorie în incinta The Cosmic House.
Spectacol interzis persoanelor sub 18 ani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s